Väitöskirjatutkija Mikko Värttö Bioetiikan instituuttiin

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

YTM, HTM, väitöskirjatutkija Mikko Värttö liittyy Bioetiikan instituutin ydintyöryhmään. Mikko valmistelee väitöskirjaansa Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa valtio-opin oppiaineessa. Väitöskirjassaan hän tutkii deliberatiivisen demokratian toimintamalleja ja pyrkii kehittämään niiden arvioinnin kriteereitä ja menetelmiä. Erityisesti hänen kiinnostuksensa kohdistuu organisaatioiden henkilöstön osallistumista ja kuulemista tukeviin hankkeisiin. Väitöskirjaansa varten Mikko on ollut mukana toteuttamassa ja arvioimassa eri puolella Suomea järjestettyjä organisaatioraateja. Bioetiikan instituutissa hän haluaa olla mukana edistämässä eettisistä kysymyksistä käytävän keskustelun moniäänisyyttä ja moniarvoisuutta. Pidempi kuvaus Mikosta löytyy ihmiset-osiosta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *