Podcast julkaistu! Haastattelussa Playing God -rock-oopperan tekijöitä

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Uutisoimme taannoin sivuillamme genetiikan eettisiä teemoja käsittelevän Playing God -rock-oopperan Suomen esityksistä, jotka järjestetään Gloriassa, Helsingissä, 8. ja 9. huhtikuuta 2016. Bioetiikan instituutin uudessa podcastissa ovat nyt haastattelussa oopperan taustalla keskeisesti vaikuttavat suomalaiset bioetiikan tutkijat: dosentti Tuija Takala, professori Matti Häyry sekä tutkija ja tohtoriopiskelija Johanna Ahola-Launonen. Haastattelussa käsitellään useita kiinnostavia teemoja, kuten tieteen ja taiteen yhdistämistä ja toisaalta polttavia ajankohtaisia bioeettisiä kysymyksiä. Vielä ehtii myös paikalle seuraamaan ainutlaatuista spektaakkelia: liput perjantain ja lauantain esityksiin saa ennakkoon Tiketistä.

Podcastin voi ladata mp3-muodossa täältä (18:52, 25,9 Mt).

Aiemmat podcastit löydät multimedia-sivulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *