Podcast julkaistu! Haastattelussa Sairaanhoitajaliiton pj. Merja Merasto

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Podcastin haastattelussa on Sairaanhoitajaliiton puheenjohtaja Merja Merasto, joka on työskennellyt liiton puheenjohtajana vuodesta 2011 alkaen. Keskustelussa sivutaan monia ajankohtaisia aiheita, kuten hoivarobottien ja muiden uusien teknologioiden käyttöä hoitotyössä. Merasto tarjoaa kaikkineen kuvan sairaanhoitajien työtä koskettavista ajankohtaisista kehityskuluista ja eettisistä kysymyksistä. Merasto korostaa muun muassa sitä, että on tärkeää muistaa hoitohenkilökunnan monipuolinen rakenne sen sijaan, että kaikkia ammattilaisia ajateltaisiin vain yhtenä ryhmänä. Hän toivoo myös maltillisuutta hoitovirheitä koskevaan julkiseen keskusteluun.

Podcastin voi ladata mp3-muodossa täältä (26:48, 36,8 Mt).

Aiemmat podcastit löydät multimedia-sivulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *