Instituutin ydintyöryhmä täydentyy

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Bioetiikan instituutin ydintyöryhmä täydentyy kolmella henkilöllä, joiden tarkemmat esittelyt tullaan julkaisemaan lähiaikoina sivuilla. Fysiologian ja neurotieteen pariin suuntautunut biologian opiskelija ja osa-aikainen tutkimusavustaja (HY) Anni Leskelä, taiteilija ja akatemiatutkija (TaY) Kaisu Koski sekä terveystieteiden tutkija (TaY) Jari Pirhonen liittyvät mukaan joukkomme. Lämpimästi tervetuloa!

Kolmas podcast julkaistu! Haastattelussa terveystieteiden tutkija Jari Pirhonen

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Terveystieteiden tutkija (TaY) Jari Pirhonen valmistelee parhaillaan väitöskirjaansa pitkäaikaishoidossa elävien vanhojen ihmisten hyvästä hoidosta. Pirhosen näkökulma aihepiiriin on selvästi monialainen: hänen tutkimuksissaan yhdistyvät vankka käytännöllinen kokemus, syvät filosofiset teoriat sekä ajankohtainen terveystieteellinen tutkimustieto. Kaiken keskipisteessä on ”ihminen”, joka on tutkijan perimmäisin motivaatio työhönsä ja myös työn keskeisin sanoma. Vanhuuden ja sen hoidon kysymykset ovat päivä päivältä polttavampia ikääntyvässä Suomessa ja Pirhosen haastattelu ei jätäkään ketään kylmäksi tältä osin.

Podcastin voi ladata mp3-muodossa täältä (27:34, 37,8 Mt).

Podcastit tulossa

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Instituutin sivuille tullaan lähitulevaisuudessa lisäämään podcasteja, joissa haastatellaan ihmisiä bioetiikan aiheiden ympäriltä ja käsitellään kiinnostavia ajankohtaisia kysymyksiä. Parhaiten tiedon uusista lähetyksistä saat tilaamalla uutiskirjeen.