Asiantuntijapalvelut

Monipuolisia bioetiikan asiantuntijapalveluita vuosien kokemuksella.

  • Asiantuntijamme tarjoavat etiikan koulutus- ja tukipalveluja tyypillisesti oppilaitoksille ja sote-alojen toimijoille, mutta olemme avoinna yhteistyölle myös muiden tahojen kanssa. Emme ole vielä toistaiseksi löytäneet organisaatiota tai muuta yhteisöä, jota etiikka ei koskettaisi keskeisesti. Etiikka on kaiken inhimillisen vuorovaikutuksen ytimessä ja sen avoin tunnistaminen ja käsittely on aina tärkeää.
  • Etiikan huomioiminen on myös osa nykaikaisten ammattilaisten vuorovaikutustaitoja.  Eettinen osaaminen on lisäksi organisaatioissa yhä tärkeämpi erottautumistekijä ja työnteon merkityksellisyyttä motivoiva voima taloudellisten paineiden ja uuden teknologian roolin korostuessa. Tekoäly ei voi korvata inhimillisyyttä.
  • Taustana meillä on kattava osaaminen ja kokemus etiikan koulutus- ja kehittämistyöstä erityisesti oppilaitoksissa, arjen terveydenhuollossa ja -hoivassa, lääketieteellisessä tutkimuksessa sekä laajemmissa yhteiskunnallisissa hankkeissa, kuten sote-valmistelussa ja uusien terveysteknologioiden käyttöönotossa. Asiantuntijoihimme voitte tutustua täällä.