12. podcast julkaistu! Haastattelussa rikosoikeuden emeritusprofessori Raimo Lahti

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Haastattelussa on lääkintä- ja bio-oikeuden todellinen suomalainen ja eurooppalainen pioneeri, rikosoikeuden emeritusprofessori (HY) Raimo Lahti. Hän on vastannut monista alan merkittävistä edistysaskeleista ja myös kouluttanut kokonaisen sukupolven suomalaisia asiantuntijoita tällä saralla. Pitkän kaaren lääkintä- ja bio-oikeuden kehitystä seurannut ja edistänyt Lahti näkee oikeuden ja etiikan välisen raja-aidan ylittämisen erittäin tärkeänä ajankohtaisena haasteena ja hän toivookin tulevaisuudessa moniäänisempää lähestymistapaa bio-oikeuden ja -etiikan aiheisiin. Kenties yllättäen tällainen moniäänisyys edustaa Raimo Lahden katsannossa paluuta jo aiemmin vallinneeseen keskustelukulttuuriin. Haastattelussa Lahti maalaa kuvan isoista oikeudellisista ja eettisistä kehityslinjoista, minkä ohella kuullaan kiinnostavia tapausesimerkkejä vuosien varrelta.

Podcastin voi ladata mp3-muodossa täältä (37:33, 51,5 Mt).

Aiemmat podcastit löydät multimedia-sivulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll Up