Eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan Tärkeimmät tulevaisuuskysymykset -teos julkaistu

Eduskunnan tulevaisuusvaliokunta pyysi keväällä 2022 laajalta joukolta yhteiskunnallisia tahoja lausuntoja tärkeimmistä yhteiskunnallisista tulevaisuuskysymyksistä. Näitä lausuntoja käytettiin pohjana tulevaisuusvaliokunnan työskentelyssä ja nyt niistä on lisäksi julkaistu kokoomateos, joka on vapaasti luettavissa verkossa. Kirjoitusten joukossa on myös Bioetiikan instituutin Heikki Saxénin artikkeli, jossa hän tarkastelee tulevaisuuskysymyksiä bioetiikan näkökulmasta.

Tärkeimmät tulevaisuuskysymykset tulevaisuusvaliokuntien maailmankokoukselle: asiantuntijoilta pyydettyjä näkemyksiä -teos on luettavissa eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan verkkosivujen kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *