Viides podcast julkaistu! Haastattelussa lakimies, tutkija, SLOES:n pj. Sandra Liede

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Viidennen podcastin haastateltava on Valvirassa biopankkikysymyksistä vastaava lakimies Sandra Liede. Hän toimii myös tutkijana (HY) Suomen Akatemian rahoittamassa, tyypin 1 diabeteksen ennustamiseen ja ehkäisemiseen tähtäävässä Yksilöllistetty lääketiede -tutkimuskonsortiossa sekä Suomen Lääkintäoikeuden ja -etiikan Seuran puheenjohtajana. Keskustelussa käsitellään muun muassa biotutkimuksen ajankohtaista tilannetta sääntelynäkökulmasta sekä sitä, kuinka bio-oikeutta ja -etiikkaa voitaisiin edistää suomalaisessa yhteiskunnassa.

Podcastin voi ladata mp3-muodossa täältä (21:54, 30,0 Mt).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll Up