Kuudes podcast julkaistu! Haastattelussa hallintotieteen tutkija Jani Rajaniemi

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kuudennessa podcastissa pohditaan bioetiikkaa hieman epätavanomaisemmasta mutta sitäkin tärkeämmästä näkökulmasta: organisaatioteorian puitteissa. Keskustelussa käsitellään monia kiinnostavia kysymyksiä, kuten esimerkiksi: Mitä tarkoittaa siirtyminen teollisen ajan organisaatiosta eettiseen organisaatioon? Miltä sote-uudistus näyttää byrokratiateorian näkökulmasta katsottuna? Mitä tarkoittaa pelko organisaatioissa? Aihepiiriä avaa hallintotieteen tutkija Jani Rajaniemi, jolla on myös radikaaleja uudistamisehdotuksia.

Podcastin voi ladata mp3-muodossa täältä (32:55, 45,2 Mt).

Aiemmat podcastit-löydät multimedia-sivulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll Up