Väitöskirjatutkija Taina Ketola Bioetiikan instituuttiin

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

HTM, väitöskirjatutkija Taina Ketola liittyy Bioetiikan instituuttiin. Taina valmistelee väitöskirjaansa Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa. Hänen tutkimuksensa paikantuvat palvelujärjestelmän, yksilöiden ja organisaatioiden tematiikkoihin. Taina tekee myös tällä hetkellä transformaatiotyötä julkisella sektorilla erilaisissa rooleissa ja toiminnoissa. Missionaan hänellä on sekä työssä että tutkimuksissa julkisen sektorin transformaatiokehitys, jossa eettiset, innovatiiviset ja vastuullisuuskysymykset nousevat entistä vahvemmin näkyville. Bioetiikan instituutissa hän haluaa olla osana kehittyvää yhteisöä ja edistää eettisten kysymysten toimintamallien rakentumista organisaatioissa ja koko yhteiskunnassa. Pidempi kuvaus Tainasta löytyy ihmiset-osiosta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *