Salla Saxén väittelee 28.5. terveydenhuollon arjen moraalisista teemoista

Bioetiikan instituutin Salla Saxén väittelee sosiaalipsykologian ja bioetiikan alan väitöskirjallaan Itä-Suomen yliopistossa 28.5.2021. Väitöstutkimus peräänkuuluttaa moraalisen epävarmuuden avointa kohtaamista terveydenhuollossa ja sen otsikko on Ethics in Professional Discourse: An exploration of moral uncertainty and the diversity of ethics in healthcare professions. Vastaväittäjänä toimii professori Marit Silén Gävlen yliopistosta ja kustoksena professori Vilma Hänninen Itä-Suomen yliopistosta.

Kattavampi tiedote väitöksestä on luettavissa täällä. Väitöstilaisuus on myös seurattavissa verkossa, alkaen kello 12:00. Linkki verkkolähetykseen löytyy tiedotteesta.

Lämpimät onnittelut Salla! Upea saavutus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *