Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Tähän väliin on hyvä muistuttaa, että Bioetiikan instituuttia kannattaa seurata kotisivujen ohella myös sosiaalisessa mediassa – näin varmistat, että pysyt ajan tasalla uusista käänteistä instituutin työssä. Sosiaalisessa mediassa instituutti välittää samalla aktiivisesti uutisia ja tiedotteita bioetiikan ja -oikeuden saralla tapahtuvista kiinnostavista uusista asioista. Instituutilla on tilit sekä Facebookissa että Twitterissä. Tilejä voi seurata edellisten linkkien kautta myös kirjautumatta näihin palveluihin.

Luonnollisesti instituutin toiminnan seuraamiseksi kannattaa tilata yhä myös uutiskirje sähköpostiin. Kirje ilmestyy n. kerran kuukaudessa ja siinä kerrotaan kootusti tärkeistä uusista askeleista niin Bioetiikan instituutin kuin myös laajemmin bioetiikan ja -oikeuden alojen suhteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *